Khaki lauko kempingo pripučiama palapinė

Khaki lauko kempingo pripučiama palapinė

Pripučiama lauko palapinė yra patogi ir nešiojama pripučiama palapinė, tinkanti įvairioms lauko scenoms. Tai puikus pasirinkimas sportui lauke ir stovyklavimui dėl greitos infliacijos, lengvas, lengvai nešiojamas dizainas, puikus stabilumas, aukštas komforto lygis ir išsamus priedų rinkinys. Galite sutaupyti laiko ir pastangų tiesiog spustelėję, kad atidarytumėte palapinė po infliacijos. Greitai pritvirtinti oro kolonėlės laikiklį užtrunka tik septynias sekundes. Kambarys erdvus dėl 2,4 metro aukščio lubų. Jūs galite laisvai mėgautis erdvia interaktyvia zona ir jaukia zona nesijausdami suvaržyti.
Apsauginė danga nuo saulės, šilumos izoliacija ir vėsinimas, gali būti naudojama lyjant ar šviečiant, kad būtų galima lengvai susidoroti su įvairiomis lauko oro sąlygomis, 1 durys + 5 ekrano langai, vėdinami ir vėsūs, atviri platesniam matymo laukui, durų ir ekrano langų privatumo uždanga dizainas, lengvai įtraukiamas, tvirtas privatumas, visiškai uždarytas saugumo jausmui, 210D šifruota PU Oxford audinio medžiaga. Visas korpusas yra atsparus lietui ir rasai, jo atsparumo vandeniui indeksas yra 5000+. Jame įrengtas 65 kvadratinių metrų didelis stogelis, kuris yra erdvus ir vėdinamas praplėsti veiklos erdvę.

apibūdinimas

Prekės aprašymas

Produkto savybės yra šios:

Savybės: lauko kempingo pripučiama palapinė
Technologija: Oksfordo audinys (išorinė palapinė), dilimui atsparus PVC audinys (šlifuotas audinys), poliesterio tinklelis (tinklas), PVC oro kolonėlė, poliesterio siūlas (siūlas)
Medžiaga: Oro kolonėlė: orui nepralaidus audinys, išorinis dangtis: kristalinis audinys
Svoris: 23,8 kg (su priedais ir laikymo krepšiu)
Tiekimo tipas: palaikykite pritaikymą
Temperatūra: normali temperatūra
Tankis: verpalų skaičius
Paskirtis: lauko pripučiama palapinė
Specifikacijos: Nacionalinis standartinis dydis: 3,4 metro ilgio x 2,4 metro pločio x 2,4 metro aukščio (dydis, medžiaga, spalva, storis ir kt.)
Sandėliavimo dydis: 800mm*480mm*500mm
Spalva: chaki / gali būti pritaikyta
Produkto pranašumai: Vienu paspaudimu pripučiamas automatinis montavimas / Interaktyvi didelė erdvė / Apsauga nuo saulės ir šilumos izoliacija / Atsparus lietui ir vandeniui / Patogus ištraukiamas / Stiprus privatumas

 

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, įvertinęs „Khaki outdoor camping inflatable tent“

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Mūsų sertifikatas

Palaikykite ryšį

„Hubei Jinlong Group“ profesionaliai gamina audinio gabalą daugiau nei 30 metų.