Žalias aplinkai nekenksmingas sunkvežimių tentas

Žalias aplinkai nekenksmingas sunkvežimių tentas

Sunkvežimių tentai turi būti atsparūs vandeniui, vėjui ir saulės spinduliams, nes jų pagrindinė paskirtis yra apsaugoti krovinį. PVC dengtas audinys ir organinis silicio brezentas yra įprastų tentinių medžiagų pavyzdžiai. Šios medžiagos gali būti pritaikytos įvairiems tikslams gabenant sunkvežimiais, be to, turi puikų ilgaamžiškumą, jas paprasta valyti ir prižiūrėti.

apibūdinimas

Prekės aprašymas

Produkto savybės yra šios:

Savybės: PVC sunkvežimių tentas
Procesas: dengimas
Medžiaga: PVC
Svoris: pritaikomas
Tiekimo tipas: palaikykite pritaikymą
Temperatūra: normali temperatūra
Naudojimas: plačiai naudojamas sunkvežimių dangose, laivuose ir kt.
Dydis: galima pritaikyti
Spalva: žalia / gali būti pritaikyta
Produkto privalumai: ekologiškumas draugiškas, bekvapis / atsparus vandeniui / atsparus aukštai temperatūrai / atsparus senėjimui / sulankstomas / lengvai laikomas / sutirštintas ir atsparus dilimui / neužšąla

Statyba iš Sunkvežimių tentai taip pat yra labai svarbus jų patvarumo veiksnys. Be to, brezentai padeda atlaikyti atšiaurų orą, pavyzdžiui, stiprų vėją, smarkų lietų ir karštą temperatūrą. Brezentas puikiai tinka naudoti lauke, kur dažnai susiduriama su įvairiomis oro sąlygomis. Dėl savo stiprybės, sunkvežimių tentai puikiai tinka situacijoms, kai transportavimo metu reikia uždengti įrangą ar prekes, kartu apsaugant nuo įbrėžimų ir pradūrimų.

Sunkvežimio tentas viršeliai siūlo transporto įmonėms ne tik apsaugą nuo oro sąlygų, bet ir krovinių saugumą, efektyvumą bei taisyklių laikymąsi. Jų tikslas – užtikrinti efektyvų ir saugų prekių gabenimą, tuo pačiu sumažinant nelaimingų atsitikimų, vėlavimų ir žalos tikimybę. Brezentai yra saugus, efektyvus ir ekonomiškas pasirinkimas transporto įmonėms, be to, padeda išlaikyti teigiamą reputaciją ir įgyti klientų pasitikėjimą.

Sunkvežimių tentai naudojami transporto pramonėje, siekiant apsaugoti sunkvežimių krovinius nuo su oru susijusių veiksnių, įskaitant vėją ir lietų. Jie yra ilgaamžiai, atsparūs vandeniui ir sudaryti iš didelio tankio polietileno. Mes pas JINLONGAS Brezentas siūlo asmeninius brezentus įvairaus GSM ilgio.

 

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, įvertinęs „Green environmentally friendly truck tarpaulin“

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Mūsų sertifikatas

Palaikykite ryšį

„Hubei Jinlong Group“ profesionaliai gamina audinio gabalą daugiau nei 30 metų.