IGET Legend: Intensiv 5% Nikotin, Ultra 4000 Puff Vape

$11.16

Vi presenterar IGET Legend – en engångsvape som levererar en potent 5% nikotinstyrka och erbjuder upp till 4000 bloss.

Designad för enkelhet och bekvämlighet, ger IGET Legend en autentisk vapingupplevelse utan behovet för påfyllning eller laddning. Oavsett om du är ny på vaping eller en erfaren entusiast, garanterar denna engångsvape en tillfredsställande träff med varje bloss.

Upplev styrkan och bekvämligheten med JAG FÅR Legend – en nikotinrik engångsvape designad för att förbättra din vapingresa.

RäckviddRabatt
10 - 29 $11.16
30 - 59 $11.16
60 - 99 $11.16
100 - 199 $11.16
200 + $11.16
  • IGET Legend: Intensiv 5% Nikotin, Ultra 4000 Puff Vape

    $11.16

    Begär ett återuppringning

    •  Leverans & retur

      Leverans

      Butiksleverans FRI

      1-3 arbetsdagar

      Hem eller utlämningsställe från £35,00 FRI

      På alla dina beställningar för hem- eller utlämningsställe

      Returnerar

      lämna tillbaka

      Vi accepterar byten och returer av oanvända och otvättade plagg inom 30 dagar från inköpsdatum (14 dagar under försäljningsperioden).

      Returer i butik FRI

      Din retur kommer vanligtvis att behandlas inom en vecka till en och en halv vecka. Vi skickar ett returmeddelande via e-post för att meddela dig när returen har slutförts. Det kan ta 1–3 arbetsdagar innan återbetalningar tas emot till den ursprungliga betalningsformen när returen har behandlats.

    •  Ställa en fråga

      IGET Legend: Intensiv 5% Nikotin, Ultra 4000 Puff Vape

      $11.16

      Ställa en fråga

        ... folk tittar på detta just nu

        Dela med sig
      Garanterad säker utcheckningFörtroende
      Med 4000 puffar och det bästa inom vaping av den moderna eran, är IGET Legend den ultimata engångsvapen för dem som vill ha mer. Se till att du har i lager med e-vätska eftersom den här enheten rymmer 10 ml av det, vilket ger otrolig bekvämlighet ännu en gång som vi tror håller den högsta standarden. Detta eleganta aluminiumfodral är svalt att ta på och skyddar förångaren hela vägen runt. Munstycket är ergonomiskt och roligt att använda, vilket gör att varje puff är en fröjd att njuta av. Som alltid är prestandan oöverträffad, så oavsett om du är en mellanliggande vaper eller en avancerad, lovar Legend-familjen av enheter att slappna av och tillfredsställa. IGET Legend 4000: Enhetsdetaljer: Storlek: 35 x 25 x 150 mm Cellkapacitet: 1350mAh Total puff: 4000+ E-vätska Kapacitet: 12mL Smaker: Stort utbud tillgängligt Paketet innehåller: 1 x IGET Legend engångs 4000 puff förångare The IGET Legend 4000 har en smaklista som är en mil lång, där du hittar klassiker från din historia av favoriter som Grape Ice, Lush Ice och Passion Fruit Mango Ice och mer som vi vet att du kommer att gilla. När det gäller frakt har vi tecknat ett avtal med fraktbolag som UPS, DHL, FEDEX, DPD, etc., och vi kommer att välja dem enligt landet för de transporterade varorna. Om det är en amerikansk beställning kommer den i allmänhet att tas emot inom 10 dagar, och de flesta europeiska kunder kan ta emot varorna inom 12-15 dagar och kan även se logistikprocessen i realtid. Oroa dig inte, vi kommer att hantera tullavgifter åt dig och du kommer inte att debiteras för skatter. Vår produktförsäljning och kvalitet garanterar att 100% av produkterna ger korrekt leverans.
      Välj dina smaker

      Slumpmässiga smaker (snabb leverans), Cool Mint, Lush Ice, Tangerine ice, Strawberry Donut, Gummy Bear, Blueberry On Ice, Mango On ice, Peach Ice, Banan Ice, Grape Ice, Pink Lemonade, Pina Colada Rom, Blandade bär, Banan Milkshake, jordgubbsvattenmelon, röd äppelcitron, ananasglass, sockervadd, jordgubbsbanan, jordgubbsis, jordgubbskiwi, röd energiis, Blue razz lemonad, röd äppelis, bärlemonad, blåbärsbubbelgum, blåsur hallon, herr blå, äpple persikapäron, blåbärsgranatäpple, Vimto, Kiwi passionsfruktsguava, Cola, syrligt äpple, svartvinbärsmentol, tigerblod, persikablåbärsgodis, persikamango, jordgubbsredbulle, svartvinbärsis, jordgubbsvattenmelonlemonad, körsbär, Blue Razz Cherry, käglor, Blåbärshallon, jordgubbsdruva, blåbärskörsbärstranbär, äppelbärsblast, körsbärscola, citron och lime

      Nikotin

      2%, 5%

      Baserat på 0 recensioner

      0.00 Övergripande
      0%
      0%
      0%
      0%
      0%
      Bli den första att recensera “IGET Legend: Intense 5% Nicotine, Ultra 4000 Puff Vape”

      Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

      Recensioner

      Det finns inga recensioner ännu.

      SKU: IGET Legend 5% Nicotine Disposable Vape 4000 Puff Kategori:  Märka: 
      Min vagn
      Stänga önskelista
      Stänga nyss sedda
      Kategorier
      Välj din valuta