Geltonas sulankstomas sunkvežimio tentas

Geltonas sulankstomas sunkvežimio tentas

PVC, vandeniui atspari drobė ir plastikas yra pagrindinės medžiagos, naudojamos gaminti sunkvežimių tentai. Šios medžiagos gali sėkmingai apsaugoti daiktus nuo pažeidimų gabenimo metu dėl savo savybių, tokių kaip atsparumas lietui, apsauga nuo saulės ir dulkių. PVC brezentinis audinys yra vienas geriausių, nes yra labai atsparus vandeniui, lietui ir apsaugantis nuo saulės. Be to, jis yra lengvas, lengvai sulankstomas ir nešiojamas, todėl naudotojai gali jį lengvai naudoti įvairiomis aplinkybėmis.

apibūdinimas

Prekės aprašymas

Produkto savybės yra šios:

Savybės: Geltonas sulankstomas sunkvežimio tentas
Procesas: dengimas
Medžiaga: PVC
Svoris: pritaikomas
Tiekimo tipas: palaiko pritaikymą
Temperatūra: normali temperatūra
Taikymas: plačiai naudojamas sunkvežimių dangoje, laivuose ir pan
Dydis: pritaikomas
Spalva: geltona / pritaikoma
Produkto pranašumai: aplinkos apsauga, nėra kvapo / atsparus vandeniui / atsparumas aukštai temperatūrai / atsparumas senėjimui / sulankstymas / lengvas sandėliavimas / storinimas, atsparumas dilimui/atsparumas užšalimui

Vinilas, drobė ir parašiuto audinys yra medžiagos, naudojamos sunkiosioms transporto priemonėms gaminti brezentas. Jie gaminami pagal geriausias specifikacijas ir dažnai apima dvigubas susiuvimas tolesniam patvarumui kampuose ir siūlėse. Paprastai sunkvežimių tentai yra pagaminti iš D formos žiedų ir įmontuotų tarpiklių, skirtų naudoti su virvėmis ir guminiais dirželiais.

Įprasti brezentai paprastai yra universalūs brezentai, naudojami lengvoms užduotims atlikti. Jie puikiai tinka suteikti šešėlį arba apsaugoti nuo lietaus. Trumpoms kelionėms po miestą jie puikiai tinka pikapų lovoms ir komunalinėms priekaboms uždengti. Tam tikri tipai tinkliniai brezentai Taip pat gali būti naudojamos kaip sniego tvoros ar žaliuzės statyboms. Tačiau nė vienas iš jų nėra pakankamai atsparus, kad atlaikytų bausmę, kurią užtraukia sunkvežimiai.

Grįžtant prie standartinių brezentų, yra įvairių variantų. Pradėkime nuo tipinio poli brezentas. Šis geltonas daugiafunkcis brezentas atrodo kaip kažkas, ko galite įsigyti universalinėje parduotuvėje. Medienos poliai ir audros pažeisti stogai gali būti laikinai uždengti polietilenu, kol bus baigtas remontas.

 

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, įvertinęs „Yellow foldable truck tarpaulin“

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Mūsų sertifikatas

Palaikykite ryšį

„Hubei Jinlong Group“ profesionaliai gamina audinio gabalą daugiau nei 30 metų.