Testreszabott 5*6 méteres sürgősségi orvosi sátor felfújható vízálló vászon sátor

Testreszabott 5*6 méteres sürgősségi orvosi sátor felfújható vízálló vászon sátor

A robusztus és alkalmazkodóképes, időjárásálló vászonsátor, az 5*6 m-es sürgősségi orvosi sátor gázoszloppal számos felhasználásra készült, például felmérésekhez, kempingezéshez, építéshez és katasztrófaelhárításhoz. Gyorsan nyitható funkciója megkönnyíti a telepítést, méretei pedig 5-20 m²-ig terjednek, az Ön igényeinek megfelelő testreszabási lehetőségekkel. A sürgősségi orvosi sátrak UV-állóak, vízállóak és nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak a kihívásokkal teli körülmények között. Az ellenséges beállítások kezelésére készültek. Könnyen felszerelhető csősátor karó kialakítása miatt, amely megbízható menedéket és védelmet kínál vészhelyzetben vagy szabadtéri rendezvényeken, ez az előnyben részesített lehetőség.

Leírás

termékleírás

A termék jellemzői a következők:

Jellemzők: 5*6m-es felfújható sürgősségi orvosi sátor
1. Terület: 5-20 ㎡, személyre szabott
2. Anti-ultraibolya, vízálló, erős szakító erő
3. Sátor stílusa: cső alakú sátorcövek
Kifejezetten emberi használatra szánt sürgősségi orvosi sátrak.
Az iparágvezető mobilmegoldás-technológiát csomagolják JINLONG Az orvosi sátrak gyorsan telepíthető, szerszámmentes kialakítása, amely hordozhatóságot, magánéletet és védelmet biztosít létfontosságú segély- és vészhelyzeti körülmények között. A felugró orvosi sátrak hasznos eszközt jelentenek a korábban fel nem használt terek újrahasznosítására a betegek ellátására azokban a kórházakban, amelyek végül megközelítik a kapacitást. Az orvosi sátrak felállíthatók beltéren vagy kültéren extra betegszobák biztosítására privát oldalfalakkal, csúszásmentes padlóval és okos időjárásálló kiegészítőkkel, mint például fűtőtestek, lámpák és súlyok.
A rugalmasság előnyei: orvosi sátrak méretei és felépítése
Különösen fontos az egyszerű és gyors beállítás a vészhelyzeti műveletekhez. Szerszámok és elektromos áram nélkül a teljes pop-up orvosi sátorrendszerünk – amely magában foglalja a padlót és a teljesen zárt oldalfalakat – öt perc alatt összeállítható. Sátraink az elérhető legjobb anyagokból készülnek, így szél-, víz- és tűzállóak. Bármilyen vészhelyzetnek ellenállnak, ideértve a balesetek áldozatainak menedéket, a természeti katasztrófa-elhárítási erőfeszítésekben való segítségnyújtást, a tűzoltást, a bűnüldözési segítséget, a betegek kezelését, a katonai erők bevetését, valamint a vízi és hegyi mentőszolgálatok biztosítását.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: "Customized 5*6 meter emergency medical tent inflatable waterproof canvas tent"

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tanúsítványunk

Tartsa a kapcsolatot

A Hubei Jinlong Group több mint 30 éve foglalkozik egy darab szövet professzionális elkészítésével.