Žlutá skládací plachta na nákladní auto

Žlutá skládací plachta na nákladní auto

PVC, voděodolné plátno a plast jsou primární materiály používané k výrobě autoplachty. Tyto materiály mohou úspěšně chránit předměty před poškozením během přepravy díky svým vlastnostem, jako je odolnost proti dešti, ochrana před sluncem a zabránění prachu. PVC plachtovina je jedním z nejlepších, protože je vysoce voděodolný, odolný proti dešti a chrání před sluncem. Výhodou je také to, že je lehký, snadno skládací a přenosný, což uživatelům usnadňuje použití v různých nastaveních a podmínkách.

Popis

Popis výrobku

Vlastnosti produktu jsou:

Vlastnosti: Žlutá skládací plachta na nákladní auto
Postup: Natírání
Materiál: PVC
Hmotnost: Přizpůsobitelné
Typ dodávky: Podporuje přizpůsobení
Teplota: normální teplota
Použití: Široce používané v pokrytí nákladních automobilů, lodí a tak dále
Velikost: Přizpůsobitelné
Barva: žlutá/přizpůsobitelné
Výhody produktu: ochrana životního prostředí, žádný zápach / voděodolnost / odolnost proti vysokým teplotám / odolnost proti stárnutí / skládání / snadné skladování / zahušťování, odolnost proti opotřebení/mrazuvzdornost

Vinyl, plátno a padáková látka jsou materiály používané k výrobě těžkých vozidel plachty. Jsou vyráběny podle nejlepších specifikací a často obsahují dvojité prošívání pro další odolnost v rozích a švech. Typicky, plachty na nákladní auta jsou vyrobeny s D-kroužky a vestavěnými průchodkami pro použití s lany a bungee popruhy.

Běžné plachty jsou obvykle víceúčelové plachty používané pro lehké úkoly. Fungují dobře, když poskytují stín nebo brání dešti. Na krátké cesty po městě dobře poslouží k zakrytí korby pickupů a užitkových přívěsů. Určité typy síťované plachty lze také použít jako sněhové zábrany nebo rolety ve stavebnictví. Žádný z nich však není dostatečně odolný, aby unesl trest, který kamionová doprava přináší.

Vrátíme-li se ke standardním plachtám, jsou k dispozici různé druhy. Začněme typickým poly plachta. Tato žlutá víceúčelová plachta vypadá jako něco, co byste mohli dostat z obchodního domu. Hromady dřeva a střechy poškozené vichřicí mohou být dočasně zakryty polyplachtami, dokud nebudou dokončeny opravy.

 

Recenze

Zatím nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Yellow foldable truck tarpaulin“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Náš certifikát

Zůstaňte v kontaktu

Hubei Jinlong Group se věnuje profesionální výrobě kusu látky již více než 30 let.