Nafukovací člun se vzduchovým polštářem, 2700 g/m², prošívaná PVC tkanina s dvojitou stěnou

Nafukovací člun se vzduchovým polštářem, 2700 g/m², prošívaná PVC tkanina s dvojitou stěnou

Drop stitched PVC tkanina 2700gsm je vysoce výkonný, víceúčelový materiál. Protáhnout se, zpomalení hoření, odolnost proti plísním, voděodolnost, odolnost proti roztržení, odolnost proti zápachu, odolnost proti UV záření a antibakteriální vlastnosti jsou jen některé z pozoruhodných vlastností tkaniny. Může fungovat stabilně v rozsahu -30°C až -30°C. Široký rozsah teplot: 70°C až 2,1°C. Nabízí nejlepší výkon ve své třídě díky hladkému povrchu, lehké konstrukci, vzduchotěsné konstrukci a zvukové izolaci. Pevnost, flexibilita a přilnavost jsou kombinovány pomocí technologie laminace a tavného povlaku. Tento typ látky se často vyskytuje na podložkách na jógu, surfovacích prknech a nafukovacích podložkách do tělocvičny.

Popis

Popis výrobku

Vlastnosti: 2700 g/m2 prošívaná PVC tkanina
1. Vodotěsné, odolné proti roztržení, nehořlavé, proti plísním, proti zápachu, UV záření a antibakteriální
2. Ideální teplotní rozsah: -30°C až 70°C
3. Šířka: 1,5–2,1 metru

Popsat
Výroba dvouvrstvých tkanin je nedávno vyvinutý koncept. Povrch látky je pevně propojen svislými vlasovými vlákny protkanými kůží, což jsou v podstatě desítky tisíc drobných, rovnoměrně rozmístěných polyesterových běhounů, vetkaných do spodní strany paluby a základního materiálu, aby se zajistilo, že když se prkno nafoukne a nitě ano se nadměrně neroztahují, když dosáhnou své maximální délky.

Polyester se v tomto procesu používá téměř vždy, protože má malou elasticitu a je pevný a odolný. Z tohoto důvodu má dvouvrstvá tkanina dobré jádro kůže, anti-debonding, povrchovou stabilitu, samočisticí, anti-aging a různé odolnost proti povětrnostním vlivům vlastnosti a je široce používán v bazénech, matracích, dně lodí, nafukovacích SUP a dalších místech. Kromě toho mohou být konstrukční mezery vyplněny pěnou pro zajištění synergické podpory s vertikálními piloty.

Recenze

Zatím nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Air Cushion Inflatable Boat 2700gsm Drop Stitched PVC Fabric Double Wall Fabric“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Náš certifikát

Zůstaňte v kontaktu

Hubei Jinlong Group se věnuje profesionální výrobě kusu látky již více než 30 let.